Cea mai nasoala zi din viata mea

Nu am avut niciodata zile nasoale. Sunt un om optimist, norocos si motivat intrinsec. Singurele lucruri nasoale mi se intimpla cind imi dau seama ca m-am nascut in alte vremuri. Vremuri in care oamenii nu tind spre perfectiune, nu isi gasesc motivatia interioara, nu ridica moralul nimanui, nu dau exemple personale, ajung acasa si nu se inchina ca au mai trait o zi norocoasa dn viata lor.

Astazi insa s-a mai adaugat ceva. E prima oara cind cineva care greseste o data fata de mine, greseste si a doua oara si a treia oara, iar a patra oara ma face de tot rahatul in fata altora mintind cu nerusinare. Mi-am dat seama ca epoca asta nu este epoca pentru care trebuia sa ma nasc. Epoca in care oamenii nu au principii, nu stiu sa isi ceara iertare, nu stiu sa isi asume raspunderea pentru greselile lor si ale subordonatilor lor.

Astazi e prima zi din viata mea cind ma simt scirbit si imi vine sa imi iau cimpii. Au trecut fix 12.179 de zile din viata mea si e prima in care ma simt la pamint. Poate e prima zi a maturitatii mele sau poate prima zi cind am devenit un om normal, al vremurilor mele.

3 gânduri despre &8222;Cea mai nasoala zi din viata mea&8221;

  1. intimplarea face sa citesc asta la servici si sa intuiesc si motivul. pot spune ca, coincidenta face ca in vara sa am si eu cea mai proasta zi, din acelasi motiv ca si tine. numai ca eu, mai ingenua – nu mi-am luat-o f des – am primit socul si mi-a luat o luna sa ma dezmeticesc si sa realizez ca…da. mi-e scirba. asta e. mergi mai departe, treci peste si ramii in garda. alt sfat n-am sa-ti dau..

  2. deh Cosmin, cu o melodie nu se (mai) face primavara. dar sunt sigura ca trece Leo si peste pasa asta proasta. si dupa ce ti-o iei o data e mult mai usor totul, ca stii la ce sa te astepti;)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s