Despre mine

Am absolvit Facultatea de Fizica (Universitatea Bucuresti) in anul 1997. Am urmat apoi 2 ani de masterat la aceeasi facultate in domeniul Fizicii atomului si moleculei pina in 1999. Prin formatie profesionala sunt fizician, prin vocatie sunt un pedagog, in practica sunt programator web, in realitate sunt un perfectionist si un idealist.

Activez in online de 21 ani. Am inceput ca junior programator web la PCNET in 1999, am continuat ca director tehnic si senior programator web la Romania Online din 2001 pina in 2006. Din 2003, la 28 de ani, am pornit prima afacere proprie, Interactivision, dar pentru ca lucrurile nu evoluau in directia corecta am renuntat la ea si am inceput o alta la sfarsitul aceluiasi an. Am pornit cu un site de livrare buchete de flori online, buchet.ro, lansat in septembrie 2003, am continuat cu un site de frumusete, beautycenter.ro, lansat in octombrie 2003, apoi un site de felicitari virtuale, superfelicitari.ro, lansat in noiembrie 2003. Din 2009 am pornit a treia afacere, Beautycenter Online Network, pentru a duce brandul beautycenter.ro, la care am lucrat in ultimii 7 ani, catre nivelul urmator.

In paralel, lucrez in timpul liber la citeva proiecte personale la care tin foarte mult: neticheta.ro, un site despre bunele maniere in internet, lansat in 2007, ulala.ro, un site de dedicatii online, lansat in 2008, si Cutiuta cu muzichii, un blog de cultura muzicala lansat in 2010, ale carui inceputuri s-au regasit intre 2006 si 2010 in paginile blogului meu sub forma rubricii „Cutiuta cu muzichii”. Imi place sa ascult muzica si sa citesc in timpul liber, iar cei care ma cunosc ma pot cataloga usor ca bibliomaniac.

Sunt o persoana autodidacta in domeniile mele de interes, dar nu am un comportament elitist. Puterea de a invata pe cont propriu m-a ajutat sa ma tratatez singur de introversiune si am devenit in timp o persoana sociabila, lipsita de complexe ilare. Cu toate acestea, ma consider mult prea rational, just si exigent pentru a fi capabil sa leg prietenii durabile bazate strict pe incredere, dar compensez acest lucru cu pasiunea de a practica dialectica cu oamenii pe care ii cunosc si ii intilnesc, pentru a le schimba mentalitatea si a-i face sa vada ca lucrurile pe care le considera bune pot fi in aceeasi masura rele, iar lucrurile pe care le considera rele pot fi in aceeasi masura bune. Imi place sa practic ceea ce predic, ceea ce ma face sa ma caracterizez ca fiind un om principial si sincer dar in acelasi timp foarte autoironic. Traiesc viata cu ideea ca imi cunosc menirea si acest lucru ma linisteste si ma ajuta sa vad ca lucrurile palpabile care par sa conteze in viata sunt in realitate insignifiante, fata de cele care conteaza cu adevarat, dar nu se vad.

Bucuresti, 2006

7 gânduri despre &8222;Despre mine&8221;

 1. Salut, Marius!

  Spune-mi mai intii ce platforma de blogging folosesti si unde este gazduita. Presupunand ca folosesti Wordpess.com ca si mine, introduci in postul tau urmatoarea linie:

  [audio=url_fisier_mp3]

  fie de mana, fie cu ajutorul butonului de inserare fisier mp3 din bara de meniu. Daca vrei sa pui un fisier video de pe youtube, introduci linia:

  [youtube=url_fisier_video]

  fie de mana, fie cu ajutorul butonului de inserare fisier video din bara de meniu.

 2. Servus Leo

  doar vreau sa te salut..am fost colegi la MediaPro acum ceva timp..2008-2009..
  nu te bate gindul sa te intorci la fizica atomului ? eu cred ca e mai interesant decit webdev 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s