Termeni si conditii

Acest blog este un blog personal si posturile din el exprima parerile personale ale proprietarului sau despre orice lucru ii trece prin minte sau orice lucru care il deranjeaza, in aceasta viata si in aceasta civilizatie.

Oricare vizitator al acestui blog este binevenit, atita timp cit il citeste pentru propria sa placere si propriul sau amuzament. Oricare vizitator care acceseaza aceasta pagina doar ca sa caute nod in papura sau ca sa imi gaseasca motive pentru a imi incrimina parerile in particular sau in instanta, nu este binevenit. In consecinta, imi asum dreptul de a face demersurile necesare pentru a bloca accesul la acest blog sau la anumite pagini din acest blog oricarei persoane care incalca aceste conditii de utilizare a blogului.

Se va considera ca orice opinie personala publicata pe acest blog poate exprima o parodie, o alegorie sau o ipoteza, fara a se specifica intotdeauna acest lucru in mod expres. Astfel, orice asertiune sau conexiune mentala cu intimplari si personaje reale este in mod legitim caduca si va fi considerata tendentioasa.

Multumesc pentru intelegere.

13 decembrie 2008

Un gând despre &8222;Termeni si conditii&8221;

  1. Buna ziua Ma numesc Lazar Ionut si va pun o intrebare ma intereseaza Calculator de geometrie si algebra daca se mai gaseste pe undeva exact cum este in poza pe blogul dvs astept un raspuns va rog afirmativ sau negativ la 0723383301 va multumesc !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s